Wat zeggen onze leden

Doelstellingen: Sterk dalen in vetpercentage en gewicht.

Bereikte doelen: 12 kg afgevallen en 10% vet verloren op 1 jaar.

Easyfit Brugge biedt gezond sporten en gezond afvallen en dit met eerlijke inspanningen. Je wordt blijvend persoonlijk begeleid zowel in fitness als eetgewoontes. Je wordt continu bijgestuurd en krijgt voldoende variatie. Van Milon to Myline tot groepslessen en yoga. Geen enkel ander fitnesscentrum biedt zo een goeie mix aan een vaste prijs.

C Ameye Zedelgem

Doelstelling: Afslanken en betere conditie

Ik ben hier gestart op aanraden van mijn broer die zeer tevreden is, en ik kan mij daar alleen maar bij aansluiten. In 5 maanden ben ik 16kg afgevallen en voel mij véél beter in mijn vel. Ik kom hier met plezier, en het loont de moeite!
Ik zou Easyfit Brugge zeker aanraden aan iedereen, en bovendien heb je zeker niet het gevoel alleen te staan, je kan altijd terecht bij de coaches.

N Inghels Brugge

Doelstelling: Afslanken

Omwille van professionele reden is het voor mij moeilijk regelmatig te komen trainen. Desondanks toch een 7kg afgevallen. Uiteraard krijgen we steeds een persoonlijke opvolging van Hans en Lorenz, zowel voor de effectieve training op de Milon Cirkel als op de individuele trainingssystemen, maar ook daarenboven een correcte begeleiding op gebied van de beste voedingspatronen en eventueel bijstand om fysieke problemen te bespreken met indien mogelijk de praktische hulp ogenblikkelijk erbij.

G Vandersteen De Panne

Doelstelling:
Afslanken en conditie onderhouden

Daar sociaal contact voor mij belangrijk is, zie ik traditionele fitness niet zitten. De Milon Cirkel daarentegen is afwisselend en leuk. Ik wissel dit af met leuke groepslessen. Mijn gewicht is niet zoveel gedaald maar ik heb wel een kledingmaat minder en ik voel mij super.

K Lowyck St Andries

Toffe sportclub met een goeie begeleiding…een aanrader voor jong & oud! Dikke pluim voor Lorenz en Hans!

S Leekens St Michiels

Heb je een burn out? Kom naar Easyfit Brugge.

Ik had een burn out en kon weinig ondernemen. Omdat bewegen toch belangrijk was, ging ik op zoek naar een centrum waar ik heel voorzichtig en rustig kon sporten. Ik zocht geen gewoon fitness centrum, maar één met goede coaches en rustige, ontspannen sfeer. Easyfit in Brugge bleek zo’n centrum te zijn. Mede dankzij Easyfit heb ik nu meer energie en voel ik me veel beter.

D van Borselen St Andries

Toppie!

M van Parys St Andries